Børnehaveklassen

Børnehaveklasseåret på Freja Skolen er porten til skolen; her får børnene lov til at fortsætte deres naturlige udvikling. Vi arbejder således med børnenes finmotorik gennem håndarbejde, fingerlege og kunstnerisk aktivitet, men også i dagligdagens små gøremål, når lynlåsen skal lukkes, og snørebåndet skal bindes. I det hele taget arbejder vi med, at det enkelte barn bliver selvhjulpen og skolemoden. Vægten er lagt på indlæring gennem kreative aktiviteter samt legens betydning for udviklingen af sociale og følelsesmæssige kompetencer.

Det er vigtigt for os at give barnet en glidende og harmonisk overgang til skolelivet, hvilket betyder, at børnehaveklassen har et tæt samarbejde med både børnehaven og skolens yngste klasser.

I børnehaveklassen tilstræber vi at give barnet så trygge rammer som muligt, og derfor har dagene og ugerne en fast rytme. Vi arbejder også dagligt med de musikalske og sproglige evner gennem sange og vers, og der bliver fortalt folkeeventyr og øvet rim og remser. På den måde udvikles børnenes evne til at danne forestillingsbilleder, og denne evne danner basis for udviklingen af kreativ og konstruktiv tænkning på de højere klassetrin.

Kontakt os, hvis I ønsker at høre mere eller vil have en uformel samtale med vores skoleleder Gisela og vores børnehaveklasseleder Lise.

Udfyld venligst vores kontaktformular

Informationsmøde

Torsdag d. 11. april 2019, kl. 17:30-18:30 på Freja Skolen, Bagmarken 58, 4370 St. Merløse

Program:

• Præsentation af børnehaveklasseleder Lise
  • Kort præsentationsrunde (børn og forældre)
  • Hvorfor arbejder vi med en fast dags- ugerytme?
  • Årstidsfester, mm.

Det er samtidig en oplagt mulighed for at se den kommende forældregruppe.

Arrangementet er kun for forældre og børn (årgang 2019/20), som allerede er skrevet op og indmeldt på skolen.