Velkommen til Freja Skolen

“Jeg ved godt det lyder mærkeligt, men jeg tror faktisk jeg elsker min klasse . Altså ikke på kærestemåden . Freja skolen er verdens bedste skole.”

Elev 3. klasse

På Freja Skolen vægter vi elevernes trivsel højest, da det er forudsætningen for, at børnene er klar til at lære noget. Med afsæt i Steiner pædagogikken er vores fokus at møde det enkelte barn, der hvor det er lige nu. Med små klasser og nærvær, fællesskab og kreativitet, skaber vi en tryg ramme for det faglige arbejde og den enkelte elevs udvikling.

Freja skolen er en lille hyggelig Steiner skole, med ca. 100 elever fordelt fra børnehaveklassen til 9. klasse. Vi er placeret midt i det åbne landskab mellem St. Merløse og Stenlille, med egen togstation og busstoppested.

Vi starter hver dag med fælles morgensang i salen. I de små klasser har klasselæreren de fleste timer sammen med børnene, hvor efter flere og flere faglærer bliver tilknyttet, jo ældre de bliver. De kreative fag – musik, kor, eurytmi, billedkunst, sløjd og maling – går som en rød tråd igennem klassetrinene – ofte som et hjælpemiddel i de boglige fag. 

I løbet af året har vi mange traditioner og højtider, der skaber en fast rytme og forudsigelighed igennem årstiderne.

Samarbejdet med forældrene er tæt, både i hverdagen i forhold til eleverne, men også i forhold til afholdelse af vores forskellige arrangementer.  To gange årligt afholder basarudvalget – der er 100% forældredrevet – vores populære basarer, der tiltrækker besøgende fra hele lokalmiljøet. Og så bager forældrene naturligvis et væld af kager til vores årstidsfester.

Har du lyst til at besøge os, så kontakt os tirsdag, torsdag eller fredag kl. 8:30-11:45 på tlf.: 5070 1758, eller kontakt os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer, så vi kan aftale et møde.