Besøg og optagelsessamtale

Vi aftaler gerne en rundvisning på Freja Skolen og fortæller om vores pædagogik og om skolen.

Mange kontakter os for at høre mere, kommer efterfølgende og ser skolen, samt får en indledende samtale med en eller to lærere.

Ønsker I at komme og besøge skolen, samt optagelsessamtale med skoleleder og lærere?

Ret venligst henvendelse ved at udfylde vores kontaktformular.

Er der kendskab til Steinerpædagogik læs mere NejJa

Indmeldelse

Indmeldelse kan ske efter, at skole og hjem er blevet enige om skolegang på Freja Skolen.

Dernæst skal indmeldelsesblanketten for skolen og/eller SFO udfyldes af forældrene og afleveres på skolens kontor.

Indmeldelsesskema, Freja Skolen
    Indmeldelsesskema, SFO

Opskrivning til skolestart

Ønsker man at skrive sit barn op til skolestart på Freja Skolen, så udfyldes indmeldelsesblanketten og anføres med ønsket starttidspunkt og send til adm@freja-skolen.dk

Se videoer her

Lidt lavpraktisk information:

Den lokale jernbane stopper i vores baghave; “Bagmarken” hedder vores station.
    Den bringer os i forbindelse med Slagelse i den ene ende og Tølløse/Roskilde/Holbæk-områderne i den anden.
    Der er gode busforbindelser fra Ringsted og Sorø. Tænker man i “hus på landet”, er priserne ganske overkommelige vest for Tølløse.

I tæt tilknytning til skolen ligger Alfehaven børnehave og vuggestue, hvor også børnehaveklassen er placeret.