Skolebus

– Vi henter og bringer jeres børn i lokalområdet –
NU OGSÅ I RINGSTEDOMRÅDET!!!

Freja Skolens skolebusSkolebørn til Freja Skolen samles op i lokalområderne omkring:

Sorø, Pedersborg, Munke Bjergby, Dianalund, Slaglille-Bjernede, Gyrstinge, Stenlille, Stenmagle,

Ringsted, Haraldsted, Valsølille, Store Merløse mfl.

Bor I uden for disse områder og har brug for en skolebus, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Nedenfor er vist det område, hvor vi mener, der er behov for skolebussen. Hvis I bor uden for området og har behov for transport, er I meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Hvis I er interesseret i at høre mere om skolebussen, kan I kontakte os på mail: skolebus@freja-skolen.dk – skriv “skolebus” i emnefeltet.

Skolebussen kører i dette område:

Skolebussen kører i dette område

Togstation

Vores station “Bagmarken” på Tølløsebanen

Mange af vores skolebørn kommer dagligt med tog, da Freja Skolen har egen togstation “Bagmarken”.

Det er hurtigt og let at tage toget i skole.

Den lokale jernbane stopper i vores baghave, “Bagmarken” hedder vores station.
Den bringer os i forbindelse med Slagelse i den ene ende og Tølløse/Roskilde/Holbæk-områderne i den anden.
Der er gode busforbindelser fra Ringsted og Sorø. Tænker man i “hus på landet”, er priserne ganske overkommelige vest for Tølløse.

Så lang tid tager det med fra:

Slagelse: 34 min
Høng: 25 min
Ruds Vedby: 18 min
Dianalund: 13 min
Vedde: 8 min
Stenlille: 5 min
Nyrup: 1 min
St. Merløse: 2 min
Kr. Eskilstrup: 9 min
Tølløse: 16 min.

Skolebus og tog passer sammen med åbningstiderne i vores SFO, og personalet sørger for, at børnene kommer godt frem og hjem. Det er en medarbejder fra SFO, der kører skolebussen.