[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” image_column_number=”2″ images_per_page=”10″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Vedtægter for Alfehaven § 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Alfehaven. Dens hjemsted er Bagmarken 58, 4370 St. Merløse, Holbæk Kommune. Alfehaven drives af Skoleforeningens bestyrelse.   § 2 Formål Alfehaven er et børnehus med vuggestue og børnehave. Alfehavens formål er drift af vuggestue og børnehave efter Rudolf Steiners pædagogiske principper. Alfehaven… Read more »

Det pædagogiske arbejde i Alfehaven bygger på Rudolf Steiners filosofi – antroposofien. Rudolf Steiner blev født i Østrig-Ungarn og levede fra 1861 til 1925. Han var naturvidenskabsmand, filosof og åndsforsker. Rudolf Steiner gav blandt andet impuls til Waldorf-pædagogikken, der bruges i Steinerskoler, i Steinerbørnehaver og på behandlingshjem. Man kan læse mere om Waldorf-pædagogikken i blandt… Read more »

Steinerskolerne i Danmark har indgået et tæt samarbejde med Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU) om at analysere pædagogik, læringsmiljøer og uddannelse på seks Steinerskoler i Danmark. Læs undersøgelsen og dens resultater her. Her er uddrag fra rapportens konklutioner:

Steinerskolerne værner om åbenhed og transparens. Derfor er vi ikke blege for at gøre op med nogle af de fordomme, vi møder fra tid til anden. For selv om de tit kan give os selv et godt grin, synes vi, at det er ærgerligt, når folk misforstår os og får den forkerte opfattelse af vores… Read more »

Steinerskolerne i Danmark har indgået et tæt samarbejde med Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU) om at analysere pædagogik, læringsmiljøer og uddannelse på seks Steinerskoler i Danmark. Læs undersøgelsen og dens resultater Resumé af læringspraksis på Steiner skoler 9.-12. kl. Her er uddrag fra rapportens konklusioner:

[gview file=”https://freja-skolen.dk/wp-content/uploads/2014/04/Scansummer-Event-2.pdf”]

[gview file=”https://freja-skolen.dk/wp-content/uploads/2014/03/ORBIT_v30n1_2010_r15.pdf”]

Følgende er fra pressemeddelelsen, der blev sendt ud i forbindelse med offentliggørelsen af undersøgelsen (oversat): PISA Den til nu største empiriske undersøgelse af Steinerskoleelever og deres forældres erfaringer, er nu udgivet i Tyskland. Undersøgelsen, ledet af Dr. Heiner Barz, professor ved Heinrich Heine University i Düsseldorf, blev gennemført i årene 2009 til 2011, og er… Read more »