Kontoret

Tlf: (+45) 57 80 17 58

E-mail: steinerskolen@mail.dk

Freja Skolens Kontor

Freja Skolens kontor er åbent mandan, tirsdag, torsdag og fredag fra 8.30 – 11.30. på telefon 5780 1758 til skolens sekretær Charlotte.

Vi besvarer så vidt muligt telefonopkald i hele åbningstiden, men hvis vi er optaget er der mulighed for at lægge besked på telefonsvareren – eller send en mail med din forespørgsel til steinerskolen@mail.dk.
Alle børn møder hver dag kl. 8.50 til morgensang – forældre er velkomne om fredagen.

Sygdom og fravær meddeles skolens kontor (indtales evt. på telefonsvarer)

Skolens kontor vil meget gerne sende informationer ud til forældrene via e-mail, men mangler mange familiers e-mail adresser. Vi opfordrer alle forældre til at sende en mail til skolens kontor påsteinerskolen@mail.dk., således at vi kan opdatere adresserne.

Alle forældre bedes huske at meddele adresseændring, nye telefonnumre – både mobil og fastnet, samt arbejds-telefonnummer.

Ansøgning om optagelse kan fås ved henvendelse til kontoret eller ved at printe ansøgningsblanketten på hjemmesiden ud.

Freja Skolen, skolesekretær

Skolesekretær Charlotte