Skolefritidsordning, SFO

Børn
Alle skolens elever kan være tilmeldt skolens fritidsordning.

Beliggenhed
Fritidsordningen holder til i lokaler på skolens grund omgivet af småhuse, bålhus, kælkebakke, køkkenhave, byggelegeplads og bålsted.

Åbningstid
Fritidsordningen er åben alle dage fra kl. 7-8.40 og igen 13-16.30. Fritidsordningen har åben på skolefridage i slutningen af juni samt begyndelsen af august og i forbindelse med juleferien.
Børnene følges til tog eller bus af én af de to ansatte eller køres hjem i skolebussen.

Betaling for fritidsordningen udgør 890,- pr. måned, som indbetales via PBS.

Mad
I fritidsordningen får barnet et let mellemmåltid af økologisk kvalitet.

Indhold og årets aktiviteter er tilrettelagt, så de harmonerer med Freja Skolens årsrytme, pædagogik og menneskesyn. Fritidsorningen er en del af Frejaskolen, og personale fra fritidsordningen deltager i lærerkollegiets ugentlige konference. Bestyrelsen for skolen er samtidig bestyrelse for fritidsordningen.

Fritidsordningen har tlf. 57 80 01 20

Kælkebakken i SFO