Skolebus og tog

Freja Skolens skolebus
– Vi henter og bringer jeres børn i lokalområdet –
NU OGSÅ I RINGSTEDOMRÅDET!!!

Freja Skolens skolebus Skolebørn til Freja Skolen samles op i lokalområderne omkring:

Sorø, Pedersborg, Munke Bjergby, Dianalund, Slaglille-Bjernede, Gyrstinge, Stenlille, Stenmagle,

Ringsted, Haraldsted, Valsølille, Store Merløse mfl.

Bor I uden for disse områder og har brug for en skolebus, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Skolebussen kører i dette område

Togstation

Vores station “Bagmarken” på Tølløsebanen

Mange af vores skolebørn kommer dagligt med tog, da Freja Skolen har egen togstation “Bagmarken”.

Det er hurtigt og let at tage toget i skole.

Så lang tid tager det med fra:

Slagelse: 34 min
Høng: 25 min
Ruds Vedby: 18 min
Dianalund: 13 min
Vedde: 8 min
Stenlille: 5 min
Nyrup: 1 min
St. Merløse: 2 min
Kr. Eskilstrup: 9 min
Tølløse: 16 min.

Hvis I er interesseret i at høre mere om skolebussen, kan vi kontaktes på mail: kontakt@freja-skolen.dk – skriv “skolebus” i emnefeltet. Eller på tlf.: 4051 1703 (skoleleder Gisela H. Lecaros-Lund).

Skolebus og tog passer sammen med åbningstiderne i vores SFO, og personalet sørger for, at børnene kommer godt frem og hjem. Det er en medarbejder fra SFO, der kører skolebussen.

Her kører Freja Skolens skolebus

Nedenfor er vist det område, hvor vi mener, der er behov for skolebussen. Hvis I bor uden for området og har behov for transport, er I meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

kort_Sorø-Ringsted, grønt felt