Påskebasar 2015

Lørdag den 23. marts kl. 10 – 16 indbyder vi til PÅSKEBASAR på Freja Skolen og i Alfehaven.
Kl. 10-11 optræder alle klasser i salen med skuespil, sang og musik.

Påskebasaren er som tidligere en dejlig lejlighed til at mødes under de hyggelige forberedelser med at pynte alle lokaler festligt op. På selve dagen samles vi om underholdning, skøn mad og masser af aktiviteter, samt som sædvanlig muligheden for at gøre et godt køb. Og husk at ALLE indtægter går til det nye skolekøkken via skoleforeningen.  Basarudvalget er i fuld gang med forberedelserne, og kan allerede nu afsløre:

I skolegården bydes man velkommen af bål og glade stemmer. Dagen starter med velkomst og optræden i salen af skolens elever. I skolegården sælges der økologiske grønsager.

Udenfor bliver der gang i den! Vi har besøg af teatergruppen NAFRI, som I måske kender fra Bardas rollespilstræf? SFO’en er belejret af sværdkæmpere og hekse, der viser deres kunster og bl.a. laver trylledrikke, der forhekser børn og giver dem særlige evner! Vi får nemlig besøg af nogle BARDA krigere som stiller deres kamp ring op og træner med sværd! Alle børn der har lyst er velkommen til at dyste med krigerne! Urtekogeren sidder ved bålet og laver urter der kan hele sår og trylledrikke, her kan man også være med.

Alfehaven byder på en førsteklasses påskebuffet af økologiske og biodynamiske råvarer.

Konditoriet ligger også på førstesalen og forsynes med lækkerier af alle forældre, i år er der også en konkurrence om den bedste kage!

På førstesalen er der også boder med kunsthåndværk af forskellig slags, samt som sædvanlig Skole Info, hvor forskellige af elevernes skolematerialer mv. kan ses, og hvor alle er velkommen til en snak om skolens pædagogik, ledelse eller om de andre forhold, der gør Freja Skolen til Midtsjællands bedste skole.
Her bør man huske at besøge Chokoladeværkstedet, her sælges bl.a. håndlavede chokolader, flødeboller og andre hjemmelavede lækkerier, – det er stedet at finde påskens værtindegaver!

På skolegangen er der kreative værksteder.  Dekorationsværksted hvor vi laver påskekurve med primula, forårsløg og ruller bivokslys mm. Træværkstedet har åbent, og her kan man snitte fine ting eller købe forskellige håndlavede ting af træ som fx sværd, skjolde, fuglehuse, snobrødspinde og knager. Der er også salg af trælegetøj, fuglehuse mm. Det er i øvrigt også her, at Påskeharen har sin rede, hvor der ligger hundredvis af spændende små gaver, som børnene kan fiske!

Alfehave Info kan nye forældre møde Alfehavens leder, Jesper Lyshave, og høre nærmere om, hvad der gør vores vuggestue og børnehave helt unik. De mindre børn kan også lege i Alfehavens have eller se Marionetteater i Vuggestuen.

Udenfor bliver der gang i den! Vi har besøg af teatergruppen NAFRI, som I måske kender fra Bardas rollespilstræf? SFO’en er belejret af troldmænd, ildmagikere og hekse, der viser deres kunster og bl.a. laver trylledrikke, der forhekser børn og giver dem særlige evner!

Der kommer løbende information om Påskebasaren på opslagstavlerne i Alfehaven og i skolens indgang. Husk at skrive jer på listerne. Husk allerede nu at invitere familie, naboer, venner og børnenes sportskammerater!

Mange hilsner fra Basargruppen