Julebasar 2014

Freja Skolen & Alfehaven har lige holdt en hyggelig Julebasar

Dagen startede med optræden fra alle klasser, der med sang og musik startede basaren i en propfuld sal.

I de smukt pyntede klasser var arbejdende værksteder og boder bl.a. med gran, smykker og håndarbejde. Slikværkstedet og bageværkstedet var særlig populært blandt børnene ligesom fiskedammen og spøgelseshuset, hvor der var trængsel dagen igennem.

Skolens kok diskede op med en stor buffet med lune retter, hvor alle fik smagt lækkerierne for kun 50 kr pr. voksen. Og udvalget af flotte lagkager mm. var stort i cafeen.

I løbet af eftermiddagen var der optræden i skolegården bl.a. af en ildpuster, der pludselig dukkede op mellem juletræer og bålfade og til stor fornøjelse for alle, blæste store ildskyer ud af munden!

Da basaren var til ende var der oprydning og fællesspisning for skolens elever og forældre.

Det var en rigtig dejlig og hyggelig dag med mange besøgende.