30. års fødselsdag 2012

Så er det endelige program for Freja Skolens & Alfehavens 30 års fødselsdag d. 22/6 på plads:

Snyd ikke dig selv og din familie for en dag med gensyn og kulinariske oplevelser i verdensklasse!
kagebord_598x797

Har du spist på NOMA? Hvis ikke, så har du en alternativ mulighed her, for NOMA kokken kommer og laver aftensmad til os! Der er også mulighed for at komme med bag kulissen og være med i køkkenet.

Program:

• Kl. 15 starter vi med “morgensang” i salen kl. 15, derefter er der kaffe og kage. Kagerne skal, som til forårs- og julemarkederne, laves af forældre i skolen og Alfehaven. Der kommer mere info om dette i nær fremtid.
  • Frem til aftenspisning er der underholdning for børn i alle aldre og barnlige sjæle. Natur & Friluftsliv (Se: http://www.nafri.dk/index.php?id=95) kommer og skaber nogle magiske timer, hvor der er rig mulighed for at være med og prøve sjove udfordringer.
  • Skulle man blive sulten før tid, kan man besøge den økologiske pølsemand der kommer med Danmarks bedste økologiske hotdogs, eller isboden med økologiske is fra Skeeis.
  • Kl. 18 er der fælles fotografering.
  • Der serveres gourmet mad kl. ca. 19, maden er tilberedt af NOMA kokken Victor Wagman. Menuen vil blive offentlig gjort på et senere tidspunkt. Råvarerne vil være biodynamiske og fra NOMAs faste leverandør.

Prisen for Gourmet aftensmaden er KUN 50 kr. for børn og 75 kr. for voksne.

For at vi kan have styr på planlægningen, skal I tilmelde jer på: steinerskolen@mail.dk

Det er vigtigt at I skriver navn og antal børn og voksne, samt mailadresse og telefonnummer.

Som noget helt exceptionelt vil der være mulighed for at prøve at arbejde med Noma kokken og lære gourmet tips til eget brug.

nNoma kok, victor wagman (med den røde t-shirt) serverer mad for forældre og elever)_600x450

solen kommer_598x797