25-årsjubilæum juni 2010

På skattejagt efter 25 år!

For præcis 25 år siden blev en stolt 3. klasse på Frejaskolen færdig med deres bygningsværk – de havde som et led i undervisningen bygget et solidt lille murstenshus med  græs på taget.

Dengang blev der nedgravet en skat med billeder og breve skrevet af børn og lærer.

En lørdag i juni 2010, 25 år efter, mødtes klassen for at grave skatten op og gense det lille hus, der stadig står godt og solidt på trods af, at det har rummet legende børn i alle årene – huset står nemlig i den store have, hvor de 36 børn i Alfehaven, Frejaskolens børnehave og vuggestue, leger hver eneste dag.

Skatten, eller tidskapslen, blev fundet til stor fornøjelse – der blev brugt megen tid på at gense de gamle billeder og læse de gamle breve.

Efter endt skattejagt blev der spist, hygget og delt livshistorier og minder under de store træer i skolens og børnehavens have. Og dagen efter og mange år fremover leger børnehavebørnene videre i LilleBo.

25 år, skattejagt_600x450