Julebasar 2015

I inviteres til Freja Skolens & Alfehavens Julebasar d. 28/11 kl. 10 – 14.

Freja Skolens & Alfehavens Julebasar d. 28/11, kl. 10-14

Program:
Kl. 10 – 11: Elevoptræden i salen.
Kl. 11 – 14: Boderne åbner

Frejaskolen og Alfehavens julebasar er rigtig hyggelig og en dejlig dag for hele familien.
Den økologiske buffet er altid overdådig og meget inspirerende.
Cafeens kager er fantastiske, kaffen er varm og overetagen på skolen emmer af julehygge og varme.
I underetagen er der masser af aktiviteter og salg af husflid, fiskedam, spøgelseshus, mm.

Vi glæder os meget til årets basar, hvor alle børn, forældre, familier, interesserede, lærere og pædagoger mødes til en hyggelig dag med optræden af skolebørnene og mange små finurlige boder og værksteder rundt omkring ude og inde.

Hvis man overvejer at starte på Freja Skolen eller i Alfehaven, så er det en god dag, til at se skolen og Alfehaven på en helt uforpligtende måde, og samtidig have mulighed for at få en snak med lærere og pædagoger, samt se uddrag af elevenes undervisningsmaterialer.