Besøg og optagelsessamtale

Vi aftaler gerne en rundvisning på Freja Skolen og fortæller om vores pædagogik og om skolen.

Mange kontakter os for at høre mere, kommer efterfølgende og ser skolen, samt får en indledende samtale med en eller to lærere.

Ønsker I at komme og besøge skolen, samt optagelsessamtale med skoleleder og lærere ret venligst henvendelse på: leder@freja-skolen.dk, 5780 1758

Ansøgning
Ansøgning om optagelse kan fås ved henvendelse til kontoret eller ved at printe ansøgningsblanketten for skolen og/eller SFO ud.

Indmeldelsesskema, Freja Skolen
Indmeldelsesskema, SFO

Informationsmøder
Vi holder jævnligt informationsmøder, hvor der vil blive vist rundt på skolen, fortalt om undervisningen og være mulighed for at møde lærere, forældre og bestyrelsesmedlemmer fra Freja Skolen.

For aktuelle informationsmøder se vores kalender.

På informationsmøderne inviterer vi alle interesserede forældre med børn til Skole, kommende børnehaveklasse, børnehave og vuggestue til infomøde. Andre interesserede er også velkomne. Vi fortæller om Freja Skolen & Alfehaven, vores pædagogik og måden vi underviser på.

I er altid meget velkommne til vores månedsfester og basarer, der ligger omkring påske, høst, sommer og jul, her er der altid information om skolen og vores undervisning samt elevarbejder.

Vi glæder os til at se eller høre fra jer.

Opskrivning
Ønsker du at skrive dit barn op til en kommende skolestart på Freja Skolen, kan du bruge indmeldelsesblanketten øverst på denne side. Det koster pt. 600,- kr. at skrive sit barn op.

Optagelse
Efter den første kontakt med skolen indbydes barn og forældre til en samtale med to lærere. Efterfølgende gives skriftlig besked, om barnet er optaget.

Indmeldelsesgebyr: Når barnet er optaget på skolen, vil I modtage FI kort til indbetaling af indmeldelsesgebyr. Gebyret betales én gang og er pt. på 1.100,- kr. for nye elever.