Indskrivning og informations møder

Ansøgning
Ansøgning om optagelse kan fås ved henvendelse til kontoret eller ved at printe ansøgningsblanketten for skolen og/eller SFO ud.

Indmeldelsesskema, Freja Skolen
Indmeldelsesskema, SFO

Informationsmøder:

Vi holder jævnligt informationsmøder, hvor der vil blive vist rundt på skolen, fortalt om undervisningen og være mulighed for at møde lærere, forældre og bestyrelsesmedlemmer fra Freja Skolen.

Nogle kontakter os i det daglige, for at høre nærmere om skolen, efterfølgende laver de en aftale og kommer og ser skolen og får en indledende samtale med en eller to lærer.
Så skulle der ikke lige være et informationsmøde, eller skulle én af de annoncerede tidspunkter ikke passe dig, kan du altid ringe (57 80 17 58) eller skrive til os (kontakt@freja-skolen.dk) og aftale et møde.

I er altid meget velkommen til vores festlige månedsfester og basarer, der ligger omkring påske, høst, sommer og jul, her er der altid information om skolen og vores undervisning samt elevarbejder.

På informationsmøderne inviterer vi alle interesserede forældre med børn til Skole, kommende børnehaveklasse, børnehave og vuggestue til infomøde. Andre interesserede er også velkomne. Vi fortæller om Freja Skolen & Alfehaven, vores pædagogik og måden vi underviser på.

Vi glæder os til at se eller høre fra jer.

Opskrivning
Ønsker du at skrive dit barn op til en kommende skolestart på Freja Skolen, kan du bruge indmeldelsesblanketten øverst på denne side. Det koster pt. 600,- kr. at skrive sit barn op.

Optagelse
Efter den første kontakt med skolen indbydes barn og forældre til en samtale med to lærere. En uge senere gives skriftlig besked, om barnet er optaget.

Indmeldelsesgebyr: Når barnet er optaget på skolen, vil I modtage FI kort til indbetaling af indmeldelsesgebyr. Gebyret betales én gang og er pt. på 1.100,- kr. for nye elever.