Freja Skolen

Rudolf Steiner-Skolen på Midtsjælland. Midt i naturen, men med vores helt eget trinbræt til toget, ligger der en skole. Der har den ligget i nu over 35 år, lige siden en snes forældre i 1981 besluttede at starte en Steiner-skole her på Sjælland. Skolen går fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Aktuelt:

Hjemmesiden vil undergå en stor opdatering; ændring i struktur og brugervenlighed!

I den forbindelse opfordres alle forældre til at sende deres mailadresse med eget navn, samt barn/børns navn(e) og årgang(e) til adm@freja-skolen.dk

Udover skolen tilbyder vi også:

Vi aftaler gerne en rundvisning på Freja Skolen og fortæller om vores pædagogik og om skolen.

Mange kontakter os for at høre mere, kommer efterfølgende og ser skolen, samt får en indledende samtale med en eller to lærere.

Ring og  hør nærmere på tlf. 57801758 eller send os en mail på kontakt@freja-skolen.dk